Wie ben ik

Over Jungle Baby Spa

Mijn naam is Neziha Melez-Yigit, 34 jaar oud. Ik ben getrouwd en ik ben moeder van 4 kinderen. Mijn jongste kindje sliep na de geboorte niet goed en had veel last van krampjes. Samen met mijn kindje heb ik toen een Baby Spa bezocht. Dit was een geweldige ervaring. Het was niet alleen ontspannend voor mijn kindje, maar ook voor mijzelf. Ik zag mijn baby genieten en ontspannen en ‘s avonds sliep mijn kindje als een roos. Het resultaat na dit bezoek was ongelofelijk. We hebben samen nog een aantal keren de baby spa bezocht en na elk bezoek groeide het gevoel ‘dit wil ik ook’.
 
Ik heb de daad bij het woord gevoegd en ik ben een (baby)massageopleiding gaan volgen. Inmiddels ben ik afgestudeerd en erkend masseuse en heb ik in 2021 Jungle Baby Spa geopend. Een wellness salon voor de allerkleinsten. Je kunt bij Jungle Baby Spa terecht voor floaten met een Shantala babymassages. Beide behandelingen hebben veel voordelen en het effect op jouw kindje merk je meteen. Meer rust, een betere doorbloeding en een positieve werking op de gezondheid van jouw kindje zijn een aantal van deze positieve effecten. Ik ontvang graag baby’s vanaf 2 weken tot 9 maanden oud samen met hun ouder(s), opa, oma, tante, broer of andere familieleden.
Jungle Baby Spa Neziha Melez Yigit
Hoe Verloopt Een Floatsessie Met Babymassage

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk een afspraak met ons maken!

Contact

Plan online je afspraak