Spa voor baby’s Heerhugowaard

Spa voor baby’s Heerhugowaard

Een moment ontspannen met jouw kleine baby, dat kan in de spa voor baby’s Heerhugowaard. Je kunt bij Jungle Baby Spa terecht voor een ontspannen floatsessie met een Shantala babymassage. Bij een floatsessie kan jouw kindje heerlijk floaten in het warme water van de jacuzzi. Jouw baby krijgt een speciale drijfband om en mag dan heerlijk dobberen tussen de bubbels in het warme water. Daarna leer je bij een babymassage hoe jij jouw kindje kunt masseren volgens de Indiase Shantala methode. Een bezoek aan de spa voor baby’s Heerhugowaard is voor jullie allebei een moment van pure ontspanning en genieten.

Spa voor baby's Heerhugowaard

Jungle Baby Massage

Hoe ziet een bezoek bij de Babyspa Heerhugowaard eruit?

Tijdens een floatsessie kan jouw kindje heerlijk drijven in het warme water in een baby jacuzzi. Na een korte uitleg mag jouw baby een half uur drijven in de baby jacuzzi. Met een bezoek aan Jungle Baby Spa wordt de ontwikkeling van jouw baby gestimuleerd door middel van hydrotherapie, bewegen in warm water. Onderzoek toont aan dat hydrotherapie helpt om de mentale en fysieke ontwikkeling van je baby te ondersteunen en de coördinatie en het evenwicht te verbeteren. Hoe meer je baby zijn hersenen en spieren zal gebruiken, hoe sterker ze zullen groeien. Terwijl je baby in het water trappelt, zullen de kleine schommelende golven en bubbels helpen om de balans en coördinatie van het lichaam te verbeteren. Dat draagt allemaal bij aan de ontwikkeling van het vermogen om te kruipen, lopen en zwemmen. Het warme water zorgt voor gewichtloosheid en vergemakkelijkt het bewegen.

Boek een sessie bij Jungle Baby Spa

Wil jij ook een floatsessie voor jouw kindje boeken? Jungle Baby Spa is geschikt voor baby’s vanaf 2 weken tot 9 maanden. Daarnaast is het ook uitermate geschikt voor premature baby’s, doordat hydrotherapie zoveel positieve lichamelijke voordelen oplevert. Een bezoek aan Jungle Baby Spa is er niet alleen voor ouders met hun baby, maar het is ook leuk voor oma’s, opa’s, tantes of andere familieleden.  

Jungle Baby Spa Baby Heerhugowaard

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk een afspraak met ons maken!

Contact

Plan online je afspraak

Contact

Bezoekadres