Spa voor baby’s Alkmaar

Spa voor baby’s Alkmaar

Spa voor baby’s Alkmaar? Wil jij genieten van een heerlijk ontspannend moment met jouw baby? Dat kan in de spa voor baby’s Alkmaar. Je kunt bij Jungle Baby Spa terecht voor een ontspannen floatsessie met een Shantala babymassage. Tijdens een floatsessie kan jouw baby een half uurtje drijven in het warme water van een baby jacuzzi. Jouw baby krijgt een speciale drijfband om en mag dan heerlijk dobberen tussen de bubbels in het warme water. Daarna volgt de Shantala babymassage en leer je bij een babymassage hoe jij jouw kindje kunt masseren volgens de Indiase Shantala methode. Een bezoek aan de spa voor baby’s Alkmaar is voor jullie allebei een moment van pure ontspanning en genieten.

Spa voor baby’s Alkmaar
Baby swimming in the bath with toys

Wat kun je doen bij de spa voor baby’s Alkmaar?

Wat kun je doen bij de spa voor baby’s Alkmaar? Je kunt hier terecht voor een ontspannen floatsessie met een Shantala babymassage. Tijdens dit bezoek draait alles om ontspanning voor jou en jouw kindje, daarom hoef je zelf ook geen spullen mee te nemen of dingen te regelen. Bij de spa voor baby’s Alkmaar is al voor alles gezorgd, een zwemluier en handdoek liggen klaar. Na een korte instructie mag jouw kindje in het warme water van de baby jacuzzi. In een speciale drijfband kan jouw baby vrij bewegen in het water. Een floatsessie duurt gemiddeld 30 minuten, dit is afhankelijk van hoelang jouw kindje het volhoudt. Aansluitend volgt de Shantala babymassage. Tijdens dit moment vergroot je de intieme band tussen jullie tweeën. Beide behandelingen van spa voor baby’s Alkmaar staan in het teken van ontspanning voor jouw baby en jezelf. Daarnaast hebben deze behandelingen ook nog eens een gunstige invloed op de gezondheid van jouw baby. Het floaten draagt bij aan een betere doorbloeding, helpt het tegen krampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering. De Shantala babymassage zorgt voor een sterkere onderlinge band en vergroot het vertrouwen tussen ouder en kind.

Plan een bezoek aan de spa voor baby’s Alkmaar

Wil jij ook een bezoek brengen aan de spa voor baby’s Alkmaar? Baby’s vanaf 2 weken tot 9 maanden oud zijn welkom samen met hun ouders. Ook oma’s, opa’s, tantes of andere familieleden zijn welkom.

Masseur massaging tummy of baby during colic

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk een afspraak met ons maken!

Contact

Plan online je afspraak

Contact

Bezoekadres