Shantala babymassage Heerhugowaard

Ontspannen met Shantala Babymassage Heerhugowaard

Een moment genieten, zowel voor jou als voor jouw baby: dat is het resultaat van een floatsessie met een Shantala babymassage Heerhugowaard. Tijdens een Shantala babymassage bij Baby Jungle Spa leer je verschillende massage grepen volgens de Shantala methode. Het is een methode die komt uit India en deze wordt van moeder op kind overgedragen. Je leert de lichaamstaal van jouw baby nog beter te begrijpen, doordat er gebruik wordt gemaakt van fysiek contact tijdens deze massage. Baby’s zijn namelijk gevoelig voor aandacht en liefdevolle aanrakingen. Met een Shantala babymassage beleef je niet alleen samen een heerlijk relaxt moment, ook de onderlinge band tussen jullie wordt versterkt en het wederzijdse vertrouwen kan toenemen.

Jungle Baby Massage
Jungle Baby Massage Happy Baby

Hoe verloopt een Shantala Babymassage Heerhugowaard?

Een heerlijke ontspannen babymassage is een uniek moment met jouw kindje. Het begint met een stukje achtergrond over de Shantala babymassage, zo leer je iets over de methode, worden de massagegrepen doorgenomen en leer je hoe je ze kunt toepassen. Hierna gaat jouw kindje eerst een half uurtje floaten in een warme jacuzzi en daarna volgt de Shantala Babymassage.  Je mag – onder begeleiding van een ervaren babymasseuse – de massagegrepen zelf toepassen en tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van een speciale olie met een heilzame werking. De Shantala Babymassage is een rustgevende behandeling en jouw kindje kan hier intens van genieten. Naast het feit dat het een ontspannend moment is, heeft de Shantala Babymassage nog meer voordelen. De babymassage zorgt voor een betere doorbloeding, heeft een gunstige invloed op het immuunsysteem en het kan ervoor zorgen dat geprikkeldheid en overstrekking minder worden. Ook wordt de band tussen jullie door het intieme contact vergroot.

Boek een heerlijke massage

De Shantala Babymassage Heerhugowaard is er voor baby’s vanaf 2 weken tot 9 maanden. Ook premature baby’s ondervinden veel voordelen van een floatsessie en Shantala babymassage bij Jungle Baby Spa. Shantala Babymassage is niet alleen geschikt voor ouders met hun baby, maar het is ook leuk voor oma’s, opa’s, tantes of andere familieleden.  

Jungle Baby Spa Baby Heerhugowaard

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk een afspraak met ons maken!

Contact

Plan online je afspraak

Contact

Bezoekadres