Shantala babymassage Alkmaar

Shantala Babymassage Alkmaar

Wil jij de intieme band met je baby verstevigen en een moment genieten met z’n tweeën? Boek dan een floatsessie met een Shantala babymassage bij Jungle Baby Spa in Heerhugowaard. Tijdens een Shantala babymassage bij Baby Jungle Spa leer je verschillende massagegrepen volgens de Shantala methode. Het is een methode die komt uit India en deze wordt van moeder op kind overgedragen. Door deze unieke babymassage en het fysieke contact leer je jouw baby nog beter begrijpen. Baby’s zijn namelijk gevoelig voor aandacht en liefdevolle aanrakingen. De intieme band tussen jullie wordt vergroot en het wederzijdse vertrouwen neemt toe door de Shantala babymassage.

Jungle Baby Massage

Jungle Baby Massage Happy Baby

Hoe ziet een bezoek bij onze babyspa eruit?

Een floatsessie met een Shantala babymassage is een uniek moment met jouw kindje. Een bezoek bij onze Babyspa Heerhugowaard begint met het floaten en jouw kindje mag dan een half uur drijven en trappelen in een baby jacuzzi. Het floaten heeft veel voordelen. Het ondersteunt de mentale en fysieke ontwikkeling van je baby en verbetert de coördinatie en het evenwicht van jouw kindje. Daarnaast werkt het ook nog eens ontspannend voor je kind. Zachte bubbels vergroten het plezier. Na een half uurtje gaat je kindje de jacuzzi uit en krijg je kindje een babymassage. Je leert eerst iets over de techniek en hoe je de massagegrepen kunt toepassen. Daarna krijgt je kindje een babymassage. Dit is een bijzonder en ontspannen moment om jouw kindje nog beter te leren kennen. De liefdevolle aanrakingen tijdens de massage versterken de band tussen jou en jouw baby. De babymassage heeft als voordeel dat de doorbloeding wordt gestimuleerd, de spieren ontspannen en de gewrichten versoepelen. Ook bevordert het de spijsvertering, waardoor darmkrampjes verminderen of voorkomen kunnen worden.

Boek een heerlijke massage

Deze ontspannende babymassage is er voor baby’s vanaf 2 weken tot 9 maanden. Ook premature baby’s ondervinden veel voordelen van een floatsessie en Shantala babymassage bij Jungle Baby Spa. De Shantala Babymassage kan geboekt worden voor ouders met hun baby, maar het is ook leuk voor oma’s, opa’s, tantes of andere familieleden. Shantala Babymassage; dat is puur genieten!

Jungle Baby Spa Baby Heerhugowaard

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk een afspraak met ons maken!

Contact

Plan online je afspraak

Contact

Bezoekadres