Hydrotherapie Heerhugowaard

Hydrotherapie Heerhugowaard

Het volgen van een sessie Hydrotherapie Heerhugowaard kan bij Jungle Baby Spa. Hydrotherapie is het vrij bewegen in heerlijk warm water met bubbels. Wil jij een ontspannen moment met jouw kindje? Kies dan voor Hydrotherapie Heerhugowaard. Tijdens een heerlijke floatsessie kan jouw kindje heerlijk floaten in het warme water van de jacuzzi. Het warme water van de baby jacuzzi zorgt voor een kalmerende werking en biedt lichamelijke voordelen voor jouw kindje. Jouw baby kan intens genieten en ontspannen tijdens hydrotherapie.

Jungle Baby Spa Baby Hydrotherapie babyspa

Babyspa Floaten Blij Baby

Hoe werkt hydrotherapie Heerhugowaard?

Tijdens een floatsessie kan jouw kindje heerlijk drijven in het warme water in een baby jacuzzi. Na een korte uitleg mag jouw baby een half uur drijven in de baby jacuzzi. Met een bezoek aan Jungle Baby Spa wordt de ontwikkeling van jouw baby gestimuleerd door middel van hydrotherapie, bewegen in warm water. Onderzoek toont aan dat hydrotherapie helpt om de mentale en fysieke ontwikkeling van je baby te ondersteunen en de coördinatie en het evenwicht te verbeteren. Hoe meer je baby zijn hersenen en spieren zal gebruiken, hoe sterker ze zullen groeien. Terwijl je baby in het water trappelt, zullen de kleine schommelende golven en bubbels helpen om de balans en coördinatie van het lichaam te verbeteren. Dat draagt allemaal bij aan de ontwikkeling van het vermogen om te kruipen, lopen en zwemmen. Het warme water zorgt voor gewichtloosheid en vergemakkelijkt het bewegen.

Hydrotheraphie Heerhugowaard voor jouw kindje

Wil jij ook een floatsessie voor jouw kindje boeken? Hydrotherapie Heerhugowaard is geschikt voor baby’s vanaf 2 weken tot 9 maanden. Daarnaast is het ook uitermate geschikt voor premature baby’s, doordat hydrotherapie zoveel positieve lichamelijke voordelen oplevert. Een bezoek aan Jungle Baby Spa is er niet alleen voor ouders met hun baby, maar het is ook leuk voor oma’s, opa’s, tantes of andere familieleden.  

Jungle Baby Spa Baby Heerhugowaard

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk een afspraak met ons maken!

Contact

Plan online je afspraak

Contact

Bezoekadres