Hydrotherapie Alkmaar

Hydrotherapie in omgeving Alkmaar

Ontspannen drijven in een baby jacuzzi, dat kan bij hydrotherapie Jungle Baby Spa in Heerhugowaard. Hydrotherapie is er voor jonge baby’s en ze kunnen dan heerlijk bewegen in warm water met bubbels. Wil jij een ontspannen moment met jouw kindje? Kies dan voor Hydrotherapie. Een half uur lang kan jouw kindje drijven in het warme water van een baby jacuzzi.  Dit is ontspannend en kalmerend. Daarnaast biedt het ook nog eens tal van lichamelijke voordelen voor jouw kindje. Het is intens genieten voor jouw kindje bij hydrotherapie Jungle Baby Spa.

Jungle Baby Spa babyspa hydrotherapie

Babyspa Floaten Blij Baby

Hydrotherapie, zo werkt het:

Hydrotheraphie bestaat uit 30 minuten floaten in het warme water van de baby jacuzzi. Een floatsessie begint met een korte uitleg en daarna krijgt jouw kindje een speciale drijfband om voor het floaten in de baby jacuzzi. Met een bezoek aan Jungle Baby Spa wordt de ontwikkeling van jouw baby gestimuleerd door middel van hydrotherapie. Onderzoek toont aan dat hydrotherapie helpt om de mentale en fysieke ontwikkeling van je baby te ondersteunen en de coördinatie en het evenwicht te verbeteren. Hoe meer je baby zijn hersenen en spieren zal gebruiken, hoe sterker ze zullen groeien. Terwijl je baby in het water trappelt, zullen de golven en bubbels helpen om de balans en coördinatie van het lichaam te verbeteren en uiteindelijk het vermogen om te kruipen, lopen en zwemmen ondersteunen. Het warme water zorgt voor gewichtloosheid en vergemakkelijkt het bewegen.

Boek een sessie

Wil jij ook een genietmomentje met jou baby? Boek dan een sessie bij Jungle Baby Spa. Het floaten is geschikt voor baby’s vanaf 2 weken tot 9 maanden. Doordat hydrotherapie zoveel positieve lichamelijke voordelen geeft is het ook heel geschikt voor premature baby’s. Een bezoek aan Jungle Baby Spa is er niet alleen voor ouders met hun baby, maar het is ook leuk voor oma’s, opa’s, tantes of andere familieleden.  

Jungle Baby Spa Baby Heerhugowaard

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk een afspraak met ons maken!

Contact

Plan online je afspraak

Contact

Bezoekadres