Hechting baby Heerhugowaard

Hechting baby Heerhugowaard

Wie zoekt op hechting baby Heerhugowaard, komt vaak uit bij Jungle Baby Spa voor een floatsessie met een Shantala babymassage. Deze twee behandelingen zorgen niet alleen voor ontspanning voor jouw baby, maar ze zorgen ook voor een betere hechting tussen jullie tweeën. Het floaten zorgt voor ontspanning bij jouw baby en tijdens de Shantala massage leer je de lichaamstaal van jouw baby nog beter te begrijpen, doordat er gebruik wordt gemaakt van fysiek contact. Door samen een floatsessie met een babymassage te beleven heb je samen een ontspannen moment, groeit het wederzijdse vertrouwen en wordt jullie onderlinge band versterkt.

Jungle Baby Massage Happy Baby

Jungle Baby Spa Baby Massage

Hoe kan floaten helpen bij een betere hechting?

Het floaten met een Shantala babymassage is een ultiem relaxmoment voor jullie beiden. Daarnaast heeft het floaten met een babymassage ook veel lichamelijke en mentale voordelen voor jouw kindje. Eén van de voordelen is dat het intieme contactmoment voor betere band en een gevoel van geborgenheid zorgt. Hierdoor vergroot je de hechting met jouw baby. Ook zorgt het floaten voor directe ontspanning bij jouw baby en biedt het bij veel kindjes direct verlichting bij krampjes, obstipatie, overmatig huilen en onrust. Het floaten versterkt daarnaast de lichamelijke ontwikkeling bij jouw baby en laat het zelfvertrouwen groeien. De Shantala babymassage biedt ook veel voordelen voor een betere hechting met jouw baby. Het is een intens moment tussen jou en jouw kindje, waardoor de onderlinge band vergroot. Daarnaast is deze floatsessie met massage ook aan te raden voor moeders die last hebben van postnatale depressie. Een ontspannend moment kan helpen om een betere band op te bouwen met hun kind. Voor vaders kan dit intense contactmoment ook een fijn moment zijn om het contact met hun kindje te vergroten. De babymassage kan je thuis voorzetten. Hechting, baby, Heerhugowaard; dat is Jungle Baby Spa!

Boek een sessie

Babyspa Heerhugowaard is er voor baby’s vanaf 2 weken tot 9 maanden. Door de positieve effecten van het floaten en een babymassage is het uitermate geschikt voor premature baby’s.  Een bezoek aan Babyspa Heerhugowaard is er niet alleen voor ouders met hun baby, maar het is ook leuk voor oma’s, opa’s, tantes of andere familieleden.  

Jungle Baby Spa Baby Heerhugowaard

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk een afspraak met ons maken!

Contact

Plan online je afspraak

Contact

Bezoekadres