Hechting baby Alkmaar

Hechting baby Alkmaar

Wie hechting baby Alkmaar zoekt, komt vaak uit bij een floatsessie met een Shantala babymassage. Deze twee unieke behandelingen zorgen niet alleen voor ontspanning voor jouw baby, maar ze zorgen ook voor een betere hechting tussen jullie tweeën. Het floaten met een babymassage bij Jungle Baby Spa zorgen voor een genietmomentje  voor jullie tweeën. Een floatsessie is relaxt en plezierig voor jouw kindje en tijdens de massage leer je de lichaamstaal van jouw baby nog beter te begrijpen, doordat er gebruik wordt gemaakt van fysiek contact. Het wederzijdse vertrouwen en de onderlinge band tussen jou en jouw kindje kunnen worden vergroot door samen een floatsessie met babymassage te beleven. Dit draagt bij aan een betere hechting met jouw baby.

Hechting baby Alkmaar
Jungle Baby Massage

Hoe draagt het bij aan de hechting met jouw baby?

Bij Baby Jungle Spa in Heerhugowaard kun je terecht voor een floatsessie met een Shantala babymassage. Dit is niet alleen een ultiem relaxmoment voor jullie beiden, maar het draagt ook bij aan een betere hechting met jouw baby. Je hebt namelijk een intiem contactmoment met jouw kindje, dit kan het gevoel van geborgenheid vergroten en de band verstevigen. Daarnaast heeft het floaten met een babymassage ook veel lichamelijke en mentale voordelen voor jouw kindje. Zo zorgt het floaten bijvoorbeeld voor directe ontspanning bij jouw baby en biedt het bij veel kindjes direct verlichting bij krampjes, obstipatie, overmatig huilen en onrust. Daarnaast heeft een floatsessie invloed op de lichamelijke ontwikkeling bij jouw baby en laat het zelfvertrouwen groeien. De Shantala babymassage zorgt voor een betere hechting met jouw baby, omdat het een intens moment is tussen jou en jouw kindje. De onderlinge band wordt door het fysieke contact vergroot. Moeders die last hebben van een postnatale depressie hebben veel baat bij een floatsessie met massage. Dit ontspannende en unieke moment kan helpen om een betere band op te bouwen met hun kind. Ook voor vaders kan deze gebeurtenis een fijn moment zijn om het contact met hun kindje te vergroten. Floaten in combinatie met een babymassage zorgen dus niet alleen voor betere hechting met jouw baby, maar geeft jullie ook allebei een gevoel van rust en ontspanning. Hechting, baby, Alkmaar; dat is Baby Jungle Spa!

Boek een sessie

Jungle Babyspa is er voor baby’s vanaf 2 weken tot 9 maanden. Door de positieve effecten van het floaten en een babymassage is het uitermate geschikt voor premature baby’s. Een bezoek aan onze babyspa in Heerhugowaard is er niet alleen voor ouders met hun baby, maar het is ook leuk voor oma’s, opa’s, tantes of andere familieleden.  

Jungle Baby Spa Heerhugowaard

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk een afspraak met ons maken!

Contact

Plan online je afspraak

Contact

Bezoekadres