Een heerlijke ontspannen Shantala Babymassage.

Genieten voor twee, dat is precies wat het is als je kiest voor een floatsessie met een Shantala babymassage bij Jungle spa

Wellness

Een heerlijke ontspannen Shantala Babymassage

Genieten voor twee, dat is precies wat het is als je kiest voor een floatsessie met een Shantala babymassage bij Jungle Baby Spa.
Je leert in een uur hoe je jouw kindje kunt masseren met een Shantala babymassage en past vervolgens deze techniek toe op jouw kindje. Deze massage methode is afkomstig uit India en wordt van moeder op kind overgedragen.
Tijdens de massage leer je de lichaamstaal van jouw baby nog beter te begrijpen, doordat er gebruik wordt gemaakt van fysiek contact. Baby’s zijn namelijk gevoelig voor aandacht en liefdevolle aanrakingen. Door samen een babymassage te beleven heb je samen een ontspannen moment, groeit het wederzijdse vertrouwen en wordt jullie onderlinge band versterkt.
Jungle Baby Massage Happy Baby

Hoe verloopt een babymassage?

De babymassage bij Jungle Baby Spa bestaat uit vier onderdelen.
 
Je begint met een stukje theorie over de Shantala babymassage. Zo weet je precies wat deze methode inhoudt en waarom de Shantala babymassage goed is voor jouw kindje. 
 
Hierna worden de massagegrepen doorgenomen. Je leert hoe je het beste de grepen van de Shantala babymassage kunt toepassen.
 
Daarna gaat je kindje eerst een half uurtje floaten en daarna volgt de babymassage. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van een speciale olie met een heilzame werking. Je zult al snel merken dat jouw kleintje tot rust komt en intens geniet van deze behandeling. Dit is een magisch moment tussen jullie twee, een moment waarin de fysieke band tussen jou en jouw kindje wordt versterkt.
 
Je masseert zelf jouw kindje onder begeleiding van een ervaren babymasseuse.
Happy Baby Massage Van Mama

Voordelen van een babymassage

De Shantala babymassage heeft veel voordelen, zowel lichamelijk als mentaal. 
Het grootste voordeel is een ontspannen en uniek moment voor jou en jouw baby. Daarnaast heeft het ook gunstige invloed op de gezondheid van de baby. Zo zorgt een babymassage voor een betere doorbloeding, krijgt jouw kindje een rustige ademhaling, kan de geprikkeldheid en overstrekking minder worden en heeft het een gunstige invloed op het immuunsysteem. Ook wordt jullie band door het intieme contact vergroot. 
 
Andere voordelen zijn:
  • De massage stimuleert de darmpjes van je kindje. Hierdoor kunnen krampjes, reflux en constipatie verminderen.

  • Het intieme contactmoment zorgt voor betere band en een gevoel van geborgenheid.

  • Veel baby’s zijn na een massage rustiger en slapen daardoor beter.
  • De Shantala babymassage stimuleert de spierontwikkeling van je baby.

  • Voor moeders die last hebben van postnatale depressie kan dit ontspannende moment helpen om een betere band op te bouwen met hun kind.

  • Voor vaders kan dit intense contactmoment ook een fijn moment zijn om hun contact met kindje te vergroten.

Voor wie?

Het floaten in combinatie met een Shantala babymassage bij Jungle Baby Spa is er voor baby’s vanaf 2 weken tot 9 maanden oud. Vooral kindjes die veel huilen, onrustig zijn of last hebben van krampjes hebben er veel baat bij.
 
Het floaten en een babymassage bij Jungle Baby Spa is niet alleen uitermate geschikt voor ouders met hun baby, maar het is ook leuk om cadeau te geven aan oma’s, opa’s, tantes of andere familieleden. Bij Jungle Baby Spa wordt alles geregeld, je hoeft dus zelf geen spullen mee te nemen. Wil jij ook graag een uniek moment met jouw baby? Maak dan een afspraak voor een floatsessie met een babymassage bij Jungle Baby Spa.
Baby Spa Floaten Heerhugowaard Alkmaar

Praktische informatie

Heb jij een floatsessie met een Shantala babymassage geboekt? Dan staan
hieronder nog een aantal praktische aandachtspunten:
  • Jullie worden 15 minuten voor aanvang verwacht.

  • Je hoeft zelf geen spullen mee te nemen. Wij zorgen voor handdoeken, massageolie en alle andere benodigdheden.

  • Per baby mogen er twee volwassen bezoekers meekomen. Wil je met meerbezoekers komen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een privé sessie.
Jungle Baby Spa Contact

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk een afspraak met ons maken!

Contact

Plan online je afspraak

Contact

Bezoekadres