Ontspannen floatsessie voor jouw baby.

Een floatsessie voor jouw baby is een ontspannend moment in het warme water. Jouw kindje krijgt een speciale drijfband om en mag dan lekker dobberen in het warme water van de baby jacuzzi. In combinatie met de bubbels is het een heerlijk ontspannend moment.

Baby spa

Ontspannen floatsessie voor jouw baby

Een floatsessie voor jouw baby is een ontspannend moment in het warme water. Jouw kindje krijgt een speciale drijfband om en mag dan lekker dobberen in het warme water van de baby jacuzzi. In combinatie met de bubbels is het een heerlijk ontspannend moment.

Hoe verloopt een floatsessie met babymassage?

De floatsessie bij Jungle Baby Spa bestaat uit vier onderdelen. Jullie zijn 15 minuten voor de start welkom en je kunt je baby rustig uitkleden in de kleedruimtes. Wij zorgen ervoor dat er een zwemluier en handdoek klaarliggen. Je krijgt een korte uitleg over het floaten en de voordelen hiervan. Daarna is het tijd om te floaten. Jouw baby krijgt een speciale drijfband om, zodat jouw kindje vrij kan bewegen in het water. Daarna mag jouw kindje plaats nemen in een eigen privé jacuzzi. De floatsessie duurt gemiddeld 30 minuten, dit is afhankelijk van hoelang jouw kindje het volhoudt. Hierna krijg je een handdoek aangereikt en kun je je kindje afdrogen en aankleden. Hierna volgt de Shantala babymassage van Jungle Baby Spa.
Hoe Verloopt Een Floatsessie Met Babymassage

Voordelen van een floatsessie

Een floatsessie heeft veel voordelen voor jouw kindje en het bevordert de emotionele en lichamelijk ontwikkeling. Het grootste voordeel is een ontspannen en uniek moment voor jou en jouw baby. Het warme water en de bubbels werken ontspannend en kalmerend. Daarnaast heeft het ook een gunstige invloed op de gezondheid van de baby. Zo zorgt het floaten voor een betere doorbloeding, helpt het tegen krampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering.
Andere voordelen:
 
  • Het floaten stimuleert de darmen positief en laat jouw kindje ontspannen.
 
  • Het floaten verbetert de longcapaciteit en het zelfvertrouwen. Bovendien maakt het de botten, spieren en het immuunsysteem van je baby sterker.
 
  • Het speciaal gezuiverde water in de jacuzzi kan helpen bij eczeem of andere huidklachten en het droogt de huid niet uit.
 
  • Jouw kindje zal beter en dieper slapen na afloop van een floatsessie.
 
  • Voor moeders die last hebben van postnatale depressie kan dit ontspannende moment helpen om een betere band op te bouwen met hun kind.
 
  • Voor vaders kan dit intense contactmoment ook een fijn moment zijn om hun contact met hun kindje te vergroten.
Baby Spa Bergen

Voor wie?

Het floaten met een babymassage bij Jungle Baby Spa is er voor baby’s vanaf 2 weken tot 9 maanden oud. Heb jij een moeilijke bevalling gehad? Dan kan het zijn dat jouw kindje huilerig en onrustig is. Een floatsessie kan dan uitkomst bieden. Een floatsessie met babymassage bij Jungle Baby Spa is niet alleen uitermate geschikt voor ouders met hun baby, maar het is ook leuk om cadeau te geven aan oma’s, opa’s, tantes of andere familieleden. Bij Jungle Baby Spa wordt alles geregeld, je hoeft zelf geen spullen mee te nemen. Wil jij ook graag een uniek moment met jouw baby? Maak dan een afspraak voor een floatsessie met een babymassage bij Jungle Baby Spa.

Praktische informatie

Heb jij een floatsessie met een babymassage geboekt? Dan staan hieronder nog
een aantal praktische aandachtspunten:
 
  • Jullie worden 15 minuten voor aanvang verwacht.
 
  • Je hoeft zelf geen spullen mee te nemen. Wij zorgen voor handdoeken, zwemluiers en alle andere benodigdheden.
 
  • Per baby mogen er twee volwassen bezoekers meekomen. Wil je met meer bezoekers komen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een privésessie.
Jungle Baby Spa Contact

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk een afspraak met ons maken!

Contact

Plan online je afspraak