Babyspa Heerhugowaard

Floaten en babymassage bij Jungle Baby Spa in Heerhugowaard

Ontspannen en genieten met jouw baby, dat kan bij Jungle Baby Spa in Heerhugowaard. Bij de Babyspa Heerhugowaard kun je terecht voor floaten met een Shantala babymassage. Bij een floatsessie kan jouw kindje heerlijk floaten in het warme water van de jacuzzi. Daarna leer je bij een babymassage hoe jij kunt masseren volgens de Indiase Shantala methode. Het floaten in combinatie met een Shantala babymassage bij Babyspa Heerhugowaard is ontspannend voor jullie beiden en het biedt daarnaast ook nog eens tal van lichamelijke en mentale voordelen voor jouw baby.

babyspa Heerhugowaard

Jungle Baby Massage

Hoe ziet een bezoek bij de Babyspa Heerhugowaard eruit?

Een floatsessie met een Shantala babymassage is een uniek moment met jouw kindje. Een bezoek bij Babyspa Heerhugowaard begint met het floaten en jouw kindje mag dan een half uur drijven en trappelen in een baby jacuzzi. Het floaten heeft veel voordelen. Het ondersteunt de mentale en fysieke ontwikkeling van je baby en verbetert de coördinatie en het evenwicht van jouw kindje. Daarnaast werkt het ook nog eens ontspannend voor je kind. Zachte bubbels vergroten het plezier. Na een half uurtje gaat je kindje de jacuzzi uit en krijg je kindje een babymassage. Je leert eerst iets over de techniek en hoe je de massagegrepen kunt toepassen. Daarna krijgt je kindje een babymassage. Dit is een bijzonder en ontspannen moment om jouw kindje nog beter te leren kennen. De liefdevolle aanrakingen tijdens de massage versterken de band tussen jou en jouw baby. De babymassage heeft als voordeel dat de doorbloeding wordt gestimuleerd, de spieren ontspannen en de gewrichten versoepelen. Ook bevordert het de spijsvertering, waardoor darmkrampjes verminderen of voorkomen kunnen worden.

Boek een sessie

Babyspa Heerhugowaard is er voor baby’s vanaf 2 weken tot 9 maanden. Door de positieve effecten van het floaten en een babymassage is het uitermate geschikt voor premature baby’s.  Een bezoek aan Babyspa Heerhugowaard is er niet alleen voor ouders met hun baby, maar het is ook leuk voor oma’s, opa’s, tantes of andere familieleden.  

Jungle Baby Spa Baby Heerhugowaard

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk een afspraak met ons maken!

Contact

Plan online je afspraak

Contact

Bezoekadres