Babyspa Enkhuizen

Een ontspannende floatsessie met een babymassage bij Jungle Baby Spa

Kom je uit Enkhuizen en ben je op zoek naar een ontspannen moment voor jou en jouw kindje? Dat kan bij Jungle Baby Spa in Heerhugowaard. Bij onze babyspa kun je terecht voor floaten met een Shantala babymassage. Tijdens een floatsessie kan jouw baby heerlijk genieten van het floaten in een baby jacuzzi. Daarna leer je bij de babymassage hoe jij jouw kindje kunt masseren met volgens de Indiase Shantala methode. Deze twee behandelingen zijn niet alleen relaxt voor jullie beiden, het is ook intens genieten voor jullie samen. Daarnaast biedt het floaten in combinatie met een Shantala babymassage ook nog eens tal van lichamelijke en mentale voordelen voor jouw baby.

babyspa Enkhuizen

babyspa Enkhuizen

Een bezoek aan onze babyspa

Heb jij een bezoek bij Jungle Baby Spa geboekt? Dan kun je genieten van een unieke floatsessie met een Shantala babymassage voor jouw kindje. Het bezoek aan onze babyspa begint met het floaten. Jouw baby mag een half uur drijven in het warme water. De bubbels van de baby jacuzzi vergroten het plezier. Naast het feit dat het floaten bij onze babyspa intens genieten is, biedt het floaten ook andere voordelen. Zo ondersteunt het floaten de mentale en fysieke ontwikkeling van je baby en verbetert de coördinatie en het evenwicht van jouw kindje. Na een half uurtje gaat je kindje de jacuzzi uit en krijgt je kindje een babymassage.  Deze Shantala babymassage is een bijzonder moment tussen jou en jouw kindje. Eerst leer je iets over de techniek en hoe je massagegrepen kunt toepassen. Daarna krijgt je kindje een babymassage. Tijdens de massage leer jij jouw kindje beter kennen en de massage versterkt de band tussen jou en jouw baby. De babymassage heeft als voordeel dat de doorbloeding wordt gestimuleerd, de spieren ontspannen en de gewrichten versoepelen. Ook bevordert het de spijsvertering, waardoor darmkrampjes verminderen of voorkomen kunnen worden.

Plan een bezoek aan Jungle Baby Spa

Een bezoek aan Jungle Baby Spa is geschikt voor baby’s vanaf 2 weken tot 9 maanden. Door de positieve effecten van het floaten en een babymassage is een bezoek aan onze babyspa ook geschikt voor premature baby’s. Ouders met hun baby zijn welkom, maar het floaten met een baby is ook een leuke beleving voor oma’s, opa’s, tantes of andere familieleden.  

babyspa Enkhuizen

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk een afspraak met ons maken!

Contact

Plan online je afspraak

Contact

Bezoekadres